1/11 Az utánozhatatlan Jackie Chan több mint négy évtizede varázsolja el közönségét vagy éppen hozza a frászt a nézőkre. Az elképesztő harcművészeti készségeknek és a remekül időzített poénjainak egyedülálló elegye tette a színészt sztárrá, de szinte minden filmjében szó szerint épphogy életben marad. Íme 10 jelenet, amelyek komoly veszélyt jelentettek az egyik legnagyobb akciósztár életére és végtagjaira egyaránt. (Golden Harvest Company) A részeges karatemester (1978) forgatásán egyik szemére majdnem megvakult 2/11 Az egyik első komoly forgatási sérülését akkor szenvedte el, amikor Jang Lee egyik óriási rúgása a szemöldökcsontját érte, eltörve azt, és így majdnem elvesztette az egyik szeme világát. Míg magát a sérülést megörökítő felvétel nem került be a film kivágott jelenetei közé – és ennyi év alatt sem szivárgott ki –, a valósághű ábrázolásmód határozottan átjön a film legendás harcjelenetében. (Seasonal Film Corporation) A részeges karatemester 2-ben (1994) forró szénen mászott keresztül 3/11 A jelenet közepén Chan elveszti az egyensúlyát egy rúgás következtében és háttal ráesik a forró szénágyra.

Az elveszett zsaru teljes online film magyarul (1998)

Szerencsére az üveg nem volt igazi, szóval legalább nem aprította apró darabokra Chant. De az égők durván felmelegítették a póznát, így a színész égési sérülést szenvedett a kezén. (Golden Way Films Ltd. ) Óriásplakátokat és üvegszilánkokat kerülgetett az Újabb rendőrsztoriban (2004) 9/11 A jelenetben Chan egy bandatagot üldöz, aki kegyetlen módon úgy tartóztatja fel, hogy lepuffantja egy utasokkal teli emeletes busz sofőrjét. Chan ráugrik az irányítás nélkül maradt busz tetejére, amely miközben száguld előre, súlyos károkat okoz mindenfelé, és az összes veszélyforrás megállíthatatlanul Chan felé tart. Óriásplakátok, repülő üvegszilánkok és számos egyéb jármű szerencsétlen részese lesz az akciónak, mire Channek sikerül végre feljutnia a buszra. (China Film Group) Lecsúszott egy 24 emelet magas épületről az Elveszett zsaruban (1998) 10/11 A film tetőpontján Whoami egy bérgyilkos elől kénytelen úgy menekülni, hogy végigcsúszik az épület teljes homlokzatán. Chan pont úgy hajtotta végre ezt a kaszkadőrmutatványt, ahogy a filmben láthatjuk: minden segítség, biztosítókötél vagy egyéb speciális felszerelés nélkül.

  1. Joe az óriásgorilla teljes film
  2. Rácsok, rácsajtók – Betörésvédelem
  3. Meleg férfiak
x men az eljövendő múlt napjai teljes film

(Golden Harvest Company) Gerincsérülés a Nagy balhéban (1983), miután hat emelet magasból lezuhant 6/11 Chan karaktere egy 18 méter magas óratorony homlokzatán himbálódzik. Erejét megfeszítve kapaszkodik, de nem bírja tovább tartani magát és lezuhan a hat emelet magas mélységbe, átesve pár ponyvatetőn, és végül a fejére érkezve. A mutatvány során megsérült Chan gerince, de a kamera nem állt le, és amint a statiszták lábra állították, már játszott is tovább. Ezen a ponton biztosan nem esett nehezére teljesíteni az instrukciót: "Mát gyötrő fájdalmak közepette kivonszolják. " (Golden Harvest Company) Elmozdult szegycsont az Istenek fegyverzete 2. Kondor hadművelet forgatásán 7/11 Az ügyes vágás nem mutatja Chan szörnyű zuhanását a jelenet végső verziójában. A kibővített jelenetben Chan nem tudja tovább tartani a láncot, és a földre zuhan, mire a riadt stábtagok odarohannak. Ahogy a végefőcím alatt láthatjuk, elmozdult a szegycsontja. (Golden Harvest Company) Súlyos égési sérülés a Rendőrsztori (1985) forgatásán 8/11 Chan átugrik a korlátról egy karácsonyi világítással borított póznára és jó néhány emeletet lecsúszik – miközben égők robbanak szét mindenütt –, mielőtt átzuhan egy üvegtetőn, és földet ér.

Az elveszett zsaru teljes film sur imdb

★★★★☆ Tartalom értéke: 8. 5/10 (2267 értékelés alapján) Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell bosszút állni.

(Golden Harvest Company) Esés következtében betört koponya és agyműtét az Istenek fegyverzete forgatásán 11/11 Channek a várfalról kellett volna átugrania egy közeli faágra. Egy művelet, amit álmából felébresztve is simán megcsinál. De az időzítést egy kicsit elszámolta, és ez pont elég volt – ráesett a földön lévő sziklákra, betört a koponyája, amelynek egy darabja belefuródott az agyába. A végefőcím alatt láthatjuk, hogy súlyos sérülést szenvedett és agyműtétet hajtottak végre rajta. (Golden Harvest Company) Legfrissebb az AXN Playerben

#HD videa. #filmnézés. #1080p. #indavideo. #angolul. #teljes mese. #720p. #online magyarul. #letöltés. #teljes film. #dvdrip. #filmek. #magyar felirat. #letöltés ingyen. #blu ray

Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell bosszút állni.

Norm az északi teljes film

Értékelés: 117 szavazatból Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell bosszút állni. Bemutató dátuma: 1999. július 1. Forgalmazó: InterCom Stáblista:

Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy visszaemlékeznie, hogy mindezért kin kell

1998 | Kaland, Akció, Vígjáték Furcsa férfira (Jackie Chan) bukkannak a bennszülöttek a sivatagban. A különös idegennek fogalma sincs, mi a csudát keres azon a vidéken, ahol életében nem járt, hogy hívják, és főleg: kik azok, akik a sivatagba is utána jönnek, hogy megöljék. Talán titkos ügynök volt? Néhány nyomból hamarosan összeáll a kép, Whoami (Jackie Chan) rájön, hogy kommandós volt, akit társaival együtt átvertek, és ő a csapat egyetlen túlélője. Most már csak arra kell valahogy...

Wed, 21 Jul 2021 11:56:07 +0000