Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve.

Halak éves horoszkóp 2013 relatif

Közzétéve: 2017. 10. 24. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: 2018 a SZÁRBA SZÖKKENÉS ÉVE. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. 2018-ban nincs további halogatás, lébecolás, felesleges várakozás, az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordjthatatlan. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezek cselekedetek hozzák meg a harmóniát mindennapjaidba. Olvasd el a jövő évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magad jól jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le! HALAK horoszkóp 2018: Párkeresőknek, magányosoknak: Nem érzed jól magad egyedül?

Párban élőknek: Meglévő párkapcsolatod mellett bizony könnyen elképzelhető, hogy kalandozásra adod a fejed, vágyaidat aligha tudod visszatartani, - de tudod mit? Nem is kell! Elégítsd ki kíváncsiságodat egy-egy mellékvágány során, - ugyanakkor, ha tudod, hogy ez komoly lelkiismereti vívódással is együtt jár, akkor dönts megfontoltan. Az érzelmek mellett véredben van a hódítás igénye, s most számos lehetőséged is adódik erre. Ha szükséged van némi izgalomra, hát udvarolj, vagy udvaroltass magadnak, s bizonyosodj meg arról, mennyire jó a jelenlegi kapcsolatod. Hamar kiderülhet, hogy itt lenne az ideje akár a váltásnak is, vagy... nagyon is otthon van a helyed! Májusban, júniusban és júliusban bebizonyosodhat, hogy több lehet egy találka egy egyszeri flörtnél. Olyan érzés keríthet hatalmába, melyet már régóta hiányoltál, s ez igencsak megingatja eddigi elkötelezettségedet. Dönts okosan! Pozitív gondolkodásod kézzel fogható növelője: Optimista kártyacsomag 2018 évi... Szerencseszámod: 7 Legjobb hónapod: május Segítőd munkában: Ikrek Segítőd magánéletben: Rák Gyógynövényed: Pásztortáska vissza a többi jegyhez... Személyre szabott horoszkóp od a Te életed útmutatója Nórától, részletek itt!

A Nyilast megelőző jegyek éves horoszkópját is elolvashatjátok, kattintsatok a linkre! Kos éves horoszkóp; Bika éves horoszkóp; Ikrek éves horoszkóp; Rák éves horoszkóp; Oroszlán éves horoszkóp; Szűz éves horoszkóp; Mérleg éves horoszkóp, Skorpió éves horoszkóp. Nyilas 2018 éves horoszkóp Nagy lendülettel kezdi az újévet, januárban siker koronázza az erőfeszítéseit. Hosszútávú terveit illetően is komoly részeredményeket ér el. Februárban ugyan rengeteget dolgozik, de nem élvezheti a munkája gyümölcsét – a munkahelyi életét ármánykodások, rivalizálás keseríti meg. Anyagilag sem alakul túl fényesen ez a hónap, mintha kifolyna a pénz a kezei közül… A szerelem kárpótolja a nehézségekért, ha ön egyedülálló, akkor a február elhozhatja önnek a szerelmet! Éves horoszkóp 2018 Március nagyon eseménydúsnak ígérkezik, főleg a karrier frontján várható sok változás. A párja nehezen viseli, hogy ennyi idejét elköti a munka. Beszéljenek a problémákról, próbáljanak ész szerű kompromisszumokat kötni. A közlekedésben legyen óvatosabb, és az értéktárgyaira is vigyázzon.

Jól is teszi, ebben az időszakban a Skorpióban járó Nap rengetege energiát ad önnek. Kitartóan küzd a céljaiért és a siker nem marad el. Decemberben a Halak jegyében álló Mars miatt különösen pontosan fogja érezni, merre kellene tovább mennie, és egy döntéshelyzetben remekül választ, a tények pontos ismerete nélkül is.

Fő jellemvonása a megértés, a szeretet és a segítségnyújtás, párja legapróbb rezdüléseire is gyorsan reagál. A Halak férfi igyekszik ösztönös módon kitalálni, hogy mi szerez partnerének örömet. Szerelméért minden áldozatra és vakmerő tettre képes. Leginkább képzelete és álmai hajtják, igazán csak akkor boldog, ha valami inspirálja. Hajlamos arra, hogy idealizálja szerelmét, úgy gondolja, hogy a vele való eggyé válás az élete értelme. Szép szavakkal és gyengédséggel könnyen befolyásolható, a szívére rendkívül könnyen lehet hatni. Lekötni azonban nem egyszerű, hiszen mint a hal, úgy siklik ki a hálóbó álmok és a fantázia világa az igazi otthon számára, ahova párját is szívesen elviszi, és akit jó ösztönnel irányít és mindenben támogat. A Halak nő A Halak nő felnéz párjára, hálás neki, amiért védelmet nyújt számára ebben a kegyetlennek tűnő világban. Sohasem akadékoskodik, csupán akkor, ha valódi oka van rá. Alapvetően ragaszkodó típus, aki nagyon szereti a párját. Mellett igazán ki lehet pihenni a stresszes hétköznapokat, mindig megérti azokat, akik kiöntik neki a szívüket.

Halak éves horoszkóp 2018 dates

  1. Halak éves horoszkóp 2012.html
  2. Halak éves horoszkóp 2018 draft
  3. Levis 501 rövidnadrág boots

Május pedig az elköteleződés, az eljegyzés, az esküvő hónapja lehet, akkor is, ha friss a kapcsolat. Egy csodálatos utazást is jeleznek a bolygók. Nem minden kapcsolata ilyen harmonikus sajnos – egy barátjában csalódnia kell. Június eleje még önfeledt boldogságban telik, ám a hónap közepe egy váratlan, jelentős kiadást hoz. Júliusra megoldódnak az anyagi gondjai. Ha ön szingli, akkor egy régi szerelem újraéledése hozhat boldogságot az életébe. A családos Bakok időzítsék ekkorra a nyaralásukat. Augusztus sok feszültséget hoz – munkahelyi gondok, otthoni problémák… Ebben a kiélesedett helyzetben váratlan döntésre ragadtathatja magát, és szakíthat a párjával. Ezt jó lenne elkerülni, utólag megbánhatja a döntését. Erre ráerősíthet, hogy a Vénusz szeptember 10-én belép a Skorpió jegyébe és felébreszti önben a vágyat a flörtök, kalandok iránt. Ön alapvetően hűséges típus, októberre helyrebillennek a lelkében a dolgok. A párkapcsolatát is sikerül rendbe hoznia. Novemberben már háttérbe kerülnek az érzelmek, és inkább a karrierjére fókuszál.

A Halak nő azonban 2020-ban agyafúrt is tud lenni, és emellett néha rendkívül szeszélyes is. Azonban hiányzik belőle az erős becsvágy, helyette inkább nyugodt, szelíd és észrevétlen. Azért néha hencegni is szokott az általa elért eredményekkel, de a titkait inkább megtartja magának. A Halak csillagjegyű nővel élni csodálatos, mivel hosszú évek után is részben titokzatos marad partnere számára. Elsősorban lelki társra vágyik, személyisége gondoskodó, érzékeny és jószívű. Az életben rejtelmes összefüggésekre figyel fel, mindenkit megtanít arra, hogyan láthatja meg a láthatatlant. A világ teljességét varázsolja bele a hétköznapokba, képes ráébreszteni másokat olyan érzelmeikre, melyekről addig fogalmuk sem volt. A Halak nő elsősorban a támaszt keresi a párkapcsolatban, a romantikus eseményekre rendkívüli módon reagál. Az igaz szerelemért bármilyen áldozatra képes, de hajlamos olyan tulajdonságokkal felruházni a kiszemelt partnert, amelyekkel ő valójában nem rendelkezik. Emiatt sokszor érheti szerelmi csalódás, ráadásul akkor is képes fenntartani egy szerelmi románcot, amikor az már régen kihűlt.

Októberben olyan mágikus vonzereje lesz, hogy csak kapkodja majd a fejét, annyian próbálnak közeledni önhöz… Kisugárzása miatt egy rendkívül előnyös állást is elnyerhet! Anyagi helyzete is rendeződik ekkor. A sikerszéria novemberben is folytatódik, ennek köszönhetően a segítségére lehet valakinek, akit ezzel egy életre lekötelez. Decemberben is harmonikus fényszögeket mutatnak a csillagok, de arra vigyáznia kell, hogy ne hazárdírozzon, ne kockáztasson, vagy blöfföljön, az igazat mutassa minden területen.

  1. Brian tracy oktatási alapítvány
  2. Meghatalmazás gépjármű ügyintézéshez tiktok
Mon, 19 Jul 2021 04:11:00 +0000