2016-ban ez a szám már 'csak' 1, 6 milliárd dollár volt, ami 14%-a csupán Hollywood éves mozis összebevételének. A választ a címben feltett kérdésre egyelőre még nem tudjuk: az biztos, hogy a tudatos nézők egy jó része elveszetette a bizalmát a 3D-s vetítésekkel kapcsolatban, és az IMAX stratégiaváltása is jelzi, hogy valami tényleg nincs rendben. Jó néhány filmes (pl. Nolan, Tarantino) ellenzi a formátumot, míg mások (pl. James Cameron) mindent megtesznek azért, hogy a nézők úgy érezhessék, megérte a plusz pénzt az, amit láttak. Cameron az Avatar folytatásait már olyan 3D-s technológiával szeretné forgatni, amihez szemüveg sem kell már. Ez pedig lehet, hogy újra felrázza majd a 3D-s piacot...

Látványos 3d filmek 2014

James Cameron és a 3D-s szemüvege Ugyanakkor 2016-ban hiába könyvelhetett el rekordévet Hollywood, a 3D-s vetítések ebből már sokkal kisebb arányban - 14%-ban - vették csak ki a részüket. Csak összehasonlításképpen: az Avatar nyitóhétvégi bevételének kb. 70%-át köszönheti a 3D-s vetítéseknek, míg a tavaly bemutatott A dzsungel könyvé nél ugyanez a szám már csak 43%. És ez manapság már kiemelkedően jónak mondható a 30% körüli átlaghoz képest. Paul Dergarabedian médiaelemző szerint a csökkenő érdeklődés oka Hollywoodban keresendő: "A filmipar megörült annak, hogy a 3D-vel kicsit fel lehet tornázni a bevételeket. Ezért ezt a lehetőséget megragadván készült egy rakás film, amit eredetileg nem 3D-ben szerettek volna forgatni (vagy utólag felkonvertálták), és szerintem a közönség rögtön észrevette a különbséget. A stúdiók alább adtak a minőségből, és ez, no meg persze a magasabb jegyárak haza is vágták a dolgot. " A dzsungel könyve valódi 3D-ben készült Ez a két számpár tényleg sokat elmond a jelenlegi helyzetről: 2010-ben 2, 2 milliárd dollár volt a 3D-s vetítésekből származó bevétel, ami a teljes bevétel 21%-át tette kis.

Látványos 3d filmek 2013

Ott van ez - tíz nagy 3D-s filmek megtalálja a Netflix. Oly gyakran, amikor élő közvetítés egy mozgóképet a szolgáltatást, azt szeretné, hogy vissza tudunk menni és megnézni egy jelenetet újra, vagy mentse a film lejátszására később, amikor a házastárs kapja vissza az üzleti út. Itt, ahol Wondershare lehet segíteni. Wondershare Video Converter Ultimate Rögzítheti a kedvenc 3D-s filmek Netflix lejátszáshoz bárhol és bármikor. Szeretné, hogy a választott filmek egy sífutó út? Nem gond. Megvan a gyerekek, akik nem tudnak betelni ezek a dinoszauruszok? Csak használja Wondershare, és a film lesz rögzítve nélkül hiányzó képek vagy a csuklás közben. Wondershare Is gyors - akár 30-szer gyorsabb, mint bármely más program. Szerkeszteni vagy módosítani amit akar. Ön tudja menteni a kész filmet a legkülönbözőbb formátumokban, majd küldje el a mobilkészülék nélkül drótok és kábelek. Szeretné, hogy Wondershare egy tesztvezetésre? Tudsz! Csak töltse le a próbaverzió a szoftver, és kipróbálni, hogy ha tetszik.

Látványos 3d filmek 2

A filmben való kölcsönhatások az elmúlt potenciálisan káros hatása lehet a jövőben, így kell rendbe tegyük a dolgokat újra. 3. Amerika Kapitány - A tél Soldier Az egyik legnépszerűbb Marvel képregény Amerika Kapitány. Ez a történet meséli el Steve Rogers húzzák vissza a szuperhős mód megmenteni egy fiú tagja a pajzs együtt a Fekete Özvegy, dolgoznak a harcot le a téli katona. 4. Godzilla Ez a 2014 verzió a népszerű japán franchise-funkciók az óriás gyík, mint egy hős a fajta. Kár, hogy a nagyfiú olyan - nagy. Ő elpusztítja annyira az útjába, de ő a szövetségese egy fiatal férfi a keresést az igazságot egy atomerőmű katasztrófa, aki akaratlanul is felfedez egy hatalmas titkot, amely végül elpusztította a világot. Azoknak, akik szeretik mögött a film factoids, szeretni fognak a részleteket, hogy ez a film készült. Godzilla maga készült több százezer sokszögek, amelyek lehetővé teszik, hogy nézzen reális, ha azokból a CG. 5. A Csodálatos Pókember Tinédzser Peter Parker próbál egyensúlyt az életben, és kijutni iskolai időben, amíg a Lizard belép az életét, és most meg kell menteni a világot újra.

Látványos 3d filmek en

  • 3d filmek ingyen
  • Látványos 3d filmek 2017
  • Helyi hírek
  • Látványos 3d filmek para
  • 3d filmek lejátszása
  • Látványos 3d filmek de

Az 3D Blu-ray filmek fontos fejezetet kapnak, szeretné élvezni a tökéletes előnézeti élményt a polarizált szemüvegekkel az új 3D TV-vel. A legjobb 10 3D Blu-ray filmeket és a részletes eljárást megtalálhatja a legjobb 3D Blu-ray filmeket. 1. Bosszúállók: Ultron Kora Az Avengers 3D Blu-ray filmje: Az Ultron kora több mint 3000 megdöbbentő vizuális effektus felvételeket készít a legjobb vizuális effekt cégek által. Az ILM kifejlesztette az 3D Blu-ray filmek mozgásfelvételi rendszerét mint Museet, ami segíthet a teljesítmény sokkal jobb rögzítésében, mint bármely más Blu-ray film. 2. súly A Gravity 3D Blu-ray film mesterműve Alfonso Cuaront négy évig tart. Az 3D Blu-ray film által biztosított fotorealisztikus számítógéppel generált képek használatával élvezheti a térben szerzett élményt. Lélegzetelállító élménynek kell lennie, hogy meg kell nézni a szuper 3D Blu-ray filmet egy hatalmas képernyővel. 3. A Hobbit: Az öt hadsereg csata A Hobbit: Az öt hadsereg csata 3D Blu-ray film, melyet natív 3D-ben forgatnak.

Amikor az eredeti 3D felvételek gyönyörűen komposztált és rétegelt felvételekkel kombinálódnak, az olyan különleges 3D Blu-ray film, amelyet soha nem felejthet el, különösképpen a Smaug-t a Lake Town elleni támadásért. 4. Tizenéves mutáns Ninja teknősök Tizenéves mutáns Ninja Turtles 3D Blu-ray film meglepően élénknek kell lennie, vizuális tisztasággal és az elsődleges mélységélességgel. Az 7. 1 Dolby TrueHD veszteségmentes hangja az 3D Blu-ray filmet sokkal vonzóbbá teszi. A Ninja Turtles visszatért a 3D Blu-ray funkciókkal. 5. X-Men: A jövő múltja Amikor az X-férfiak egyedi hatásait 3D-ben lövik, az 3D-ben lévő Blu-ray film számára fantasztikus ajándék lenne. X-men: A jövő napjai Múlt 3D Blu-ray kivételes finom részletességgel és fantasztikus árnyékolással rendelkezik az 2. 4-szal: az 1 HD kép lenyűgöző és kristálytiszta. Ez az első olyan natív 3D elfogott film, amelyet a jövőbeli múlt napjai képviselnek. 6. Star Wars az ébredő erő A Star Wars: A Force Awakens 3D Blu-ray filmnek jó hírnek kell lennie a Star Wars rajongóknak.

Sat, 24 Jul 2021 18:11:23 +0000