Jó hallgatóság. Értenek hozzá, hogy összezavarják a dolgokat. Szeretni valóak, nem harcos típusúak, de nem érdemes szembeszállni velük. Mindenkinek szeretnék megmondani, hogy mit csináljanak. Feledékenyek és könnyen elveszítik a dolgaikat. Szarkasztikusak, gyerekesek és tolakodóak időnként bárkivel szemben. Mindig vidámak. Beszédesek. Szeretnek sétálni. Erős emberek. Rák (Június 21 – Július 22) Vonzó, jól csókol. A rák szerelme egyedi. Romantikusak. A leg szeretni valóbb emberek. Nagyon kreatívak, sok rák rendelkezik művészi hajlamokkal. Szeretik ha szeretik őket. Szokatlanok. Viccesek, mondhatni a rák a társaság lelke. Általában a szárnyuk alá veszik a családjukat, gondoskodóak és türelmesek. Spontán viselkednek. Nem harcos típusúak, de bárkit meggyőznek az igazukról. A szeretteik mellett kitartanak. Oroszlán (Július 23 -Augusztus 22) Nyugodt emberek. Csinosak. Boldogak, de ha rossz kedvük van, gyerekesek és hisztisek. Egy oroszlán problémája mindenki problémájává válik. Előrelátóak és szeretik a biztonságérzetet.

Horoszkóp december

Skorpió Legyél a Jelenben! Ne agyalj az Élet nagy és mély dolgain, mert könnyen megmeríthetnek a tisztítótűzben, ha nem tudsz ezeknek megálljt mondani! Szerelmed és gyerekeid, mint a kis angyalok ott vannak, segíteni akarnak – figyelj inkább rájuk! Szeretnéd tudni, mi vár rád júniusban a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén? Kattints ide a havi horoszkópokért! Magányos vagy? Próbáld ki a -t! XI. - XII. Nyilas Nem kell csalódnod gyerekeidben, szerelmedben, párodban – engedd, hogy olyanok legyenek, amilyenek! Elvárásaidat, melyek közétek állnak, szüntesd meg, ne akard, hogy a benned levő hiányosságokat ők pótolják! Csettints, s legyél nagyon jól! Szeretnéd tudni, mi vár rád júniusban a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Kattints ide a havi horoszkópokért! Magányos vagy? Próbáld ki a -t! XII. - I. Bak Szeresd szüleidet! Fogadd el őket úgy, ahogy vannak, ne akard, hogy Istenek legyenek, s ne omolj össze, ha mégis meglátod az embert bennük! Igen, ők is tévedhetnek, ők is vágyhatnak, ők is lehetnek hiúak - ahogy veled is mindez előfordulhat, s elő is fordul!

  • Horoszkóp
  • Horoszkóp oroszlán 2015 cpanel
  • Horoszkóp oroszlán 2010 qui me suit
  • Femina horoszkóp
  • Mai horoszkóp

Horoszkóp oroszlán 2012.html

De vonzódik a szabadúszókhoz, különcökhöz, intellektuálisan magas szinten lévő emberekhez; illetve azokhoz, akik szemrebbenés nélkül kifizetik e legdrágább számlát is. Kiket vonz az Oroszlán? - Vonzza a könnyelmű egyéneket, akik csak szép párjukkal a karjukon szeretnének mások előtt parádézni. Tapasztalt és józan embereket, akiket teljesen megbabonáz az Oroszlán kisugárzása. Hajlamos - Az Oroszlán hajlamos a túlzott magamutogatásra. Legnagyobb erénye - Az Oroszlán a társához mindig hűséges, akiért bármit hajlandó párjáért, de ugyanazt viszonozásképpen is elvárja. Az Oroszlán férfi Az Oroszlán férfi igencsak gáláns és lovagias a nőkkel szemben. Érzései gyorsan lángra tudnak lobbanni, és mindenáron meg akarja szerezni a kiszemelttől a bizalmat, el akarja nyerni a kegyeit. De felsőbbrendű lényként azért persze igényt tart arra, hogy a párja is felnézzen rá. Az Oroszlán férfinek rengeteg jó ötlete van, és lehengerlően tud programokat, utazásokat szervezni. Szeret a párja dolgaiba beleszólni, akár abba is, hogy mit vegyen fel, milyen frizura áll jól neki vagy kikkel barátkozzon.

Viselkedése inkább teátrális, bárhogyan is nyilvánuljon meg, viszont mindig felülmúlhatatlan vendéglátónak bizonyul. A magányos Oroszlán a hiányzó belső értékeit magabiztos fellépésével leplezi, de méltóságát gyorsan elveszíti. Nagyon nehezen viseli el azt az élethelyzetet, ha szerelem nélkül kell neki élni, számára a magányos lét nem opció. Az Oroszlán szerelmi jellemzői Az Oroszlán legjobb tulajdonságai - Energikus, elbűvölő és szórakoztató, mindenki legjobb barátja. Az Oroszlán maximálisan hűséges, ha megbízhat párjában, és ekkor a párkapcsolatát maximálisan komolyan veszi. Az Oroszlán legrosszabb tulajdonságai - Hisztériás rohamot kap, ha valami nem pontosan úgy történik, ahogy ő akarja. Nem bírja elviselni, ha nem ő a társaság középpontja, és nem figyelnek rá. Az Oroszlán apró szerelmi titkai - Ő irányít, de nagyon szeretne egy híres ember mellett ragyogni. Ha nem vall minden nap szerelmet neki a párja, akkor duzzog. Kihez vonzódik az Oroszlán? - Olyan emberekhez, akik csodálják, és azt éreztetik vele, hogy ő felülmúlhatatlan.

Éves horoszkóp 2017: minden csillagjegy éves horoszkópját megtalálhatja itt, így a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak csillagjegyekre is találhat részletes jóslatokat és 2017-es jövendöléseket.

Horoszkóp oroszlán 2017

A tűz elemű csillagjegyek, vagyis a kosok, oroszlánok és a nyilasok, gyakran állnak egy közösség középpontjában. Aktívak, szeretnek kezdeményezni. Gyakran az érzelmeik rabjai ezért döntéseikben hajlamosak a hideg logikát mellőzni. 2017-ben ezeknek az embereknek sok váratlan eseménnyel és felgyorsult tempójuk körülményekkel kell megbirkózniuk. A levegő elemű jegyek, mint az ikrek, mérlegek és a vízöntők a rugalmasságukról, a higgadt és alkalmazkodó képességükről híresek. Ők azok, akik a problémákon könnyen felül kerekednek. Alapvetően egy stabil erős kapcsolatokra épülő biztonságos évre számíthatnak 2017-ben. És itt vannak még a mély érzelmekről, a gyengéd hozzáállásukról és a romantikus jellemükről híres víz jegyű elemek. A rákoknak, skorpióknak és a halaknak 2017-ben szükségük lesz az alkalmazkodó képességükre. Mert számtalan váratlan helyzet vár rájuk, ahol nagyfokú rugalmasságra lesz szükségük. Ez problémákat okozhat majd nekik, mert nem lesz arra lehetőségük, hogy vissza meneküljenek a saját kis világukba.

Szeretnek szórakozni. Nagyon fontosak számukra az anyagiak, rengeteget költenek. Kitartóan dolgoznak. Érzelmesek. Nyilas (November 22 – December 21) A hosszú kapcsolatokat szeretik. Általában csinosak. Hamar elveszítik a türelmüket, nem viselik el azokat az embereket, akik nem érnek fel a szintjükhöz. Ha rossz napjuk van, érdemes távol maradni tőlük. Könnyen megbántódnak. Sok mindentől tartanak, de ezt nem mutatják. Zárkózottak. A környezetükre vigyáznak. Sokszor gyerekesek. Általában mindenkivel jól viselkednek. Türelmetlenek. Bak (December 22 – Január 19) Szeretnek a középpontban lenni. Kedvesek. Időnként idegesítőek. Lusták, ha találnak egy célt, amiért érdemes harcolniuk, akkor minden energiájukat belefektetik. Büszkék, viccesek. Mindig van miről beszélniük. Harcolnak azért amit akarnak. Szeretnek nyerni, főként a sportban. Szeret főzni, de még jobban szereti, ha elviszik egy étterembe.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2020: fordulatokat és újdonságokat is tartogat az év az Oroszlán számára 2020-ban. Az Oroszlán mindennapjait és érzelmi életét sok pozitív történés dobja majd fel 2020-ban, hullámvölgyekből szerencsére kevesebb lesz ebben az évben. Az Oroszlán a szerelemben is a hűségre és a megértésre törekszik. Olvasd el az Oroszlán jegyű férfi és nő lelkének jellemzőit, azt hogy a 2020-as év során mi vár rájuk! A Oroszlán 2020-ban is kissé önző, de mégis meleg szívű marad, aki szereti a fényűzést és a nyugalmat, a meghittséget is. Az Oroszlán jegyében született férfi és nő kreatív, az élet középpontjának tekinti önmagát a Naphoz hasonlóan, azonban ettől függetlenül másokkal szemben nagylelkű és melegszívű. A jót mindig teljes mellszélességgel támogatja, cserébe viszont ugyanazt a becsületességet és hűséget várja el másoktól, melyet ő is tanúsít. Az Oroszlán mindig arra törekszik, hogy figyelem középpontjában legyen, a neki járó reflektorfényben érzi jól magát. Szeret keményen dolgozni, lelkes és gyakorlatias, de csak akkor vállal plusz munkát, ha arra rákényszerül.

Sat, 24 Jul 2021 04:14:50 +0000